Onze Services

Hieronder staan een aantal van onze services uitgelegd. Mocht u meer informatie willen over een van de hieronder genoemde services of iets wat hier niet bij staat maar u wel bij ons neer wilt leggen, stuur even een mailtje via het contactformulier of neem contact op via de gegevens die op iedere pagina te vinden zijn.

Websites

Van websites maken

Het persoonlijke visitekaartje van deze tijd, de website, maakt tegenwoordig voor veel klanten al snel de keuze of ze het bedrijf opbellen of liever links laten liggen. Daarom is een nette en verzorgde website zeer belangrijk die tegelijkertijd ook een oogappeltje is voor de bezoeker. Niets is beter om een mooi totaalplaatje van het bedrijf op het netvlies af te drukken van de bezoeker door ze alleen naar uw website te laten kijken.

Producten

Tot webwinkels

Webwinkels, het digitale hoogstandje van tegenwoordig.. Webshops in combinatie met een Content Management Systeem is de ideale combinatie voor winkeliers om hun producten ook de online-shoppers eens aan te bieden. Deze sterk groeiende markt wordt ondersteund door een combinatie van SEO en AdWords om alles nog even iets beter aan de man te brengen.

Search Engine Optimization (SEO)

Van Zoek Machine Optimalisatie (SEO)

Search Engine Optimization, ook wel beter bekent als SEO, richt zich voornamelijk op het feit hoe toegankelijk uw website is voor zoekmachines. Des te toegankelijker en leesbaarder deze is voor deze gratis informatieverspreiders des te meer verkeer vanaf zoekmachines mag verwachten. Naast mond-op-mond reclame, zijn zoekmachines de beste manier om uw informatie te verspreiden.

Consultancy

Tot hosting

Zoekt u ook uw eigen plek op een server die 99.98% online staat en wilt u daarbij gebruik maken van databases, PHP en andere extensies. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Verder komt bij al onze producten een hosting pakket inclusief, zodat we u de zekerheid kunnen geven dat al onze systemen blijven draaien.

Kom in contact met ons

U kunt ten aller tijden contact met ons opnemen, ongeacht het onderwerp. Hiervoor kunt u de gegevens hieronder of de contactpagina gebruiken.

Phone: +31 (0)6 30239420

Email: info[at]lanasolutions[dot]nl